--> sottunga

Tjenare mors! Just nu sitter jag på en båt påväg till Sottunga:) Hoppas att det blir trevligt iallafall, imorn kväll kommer jag hem igen, och då ska jag direkt till fille på filmkväll, med cesse,josse&boman:)
Och på söndag ska vi kolla på skidning=D
Bjuder på en cool bild på mej och josse från idag;)

I´m falling even more in love with you...

Rubriken får ni väl ta som ni vill, det är från en jättefin låt iaf;)
Alltså jo att hej. Jag vet att jag inte varit så värst bra på att skriva på denhär bloggen.. Min egen har väl tagit så mycket tid, I guess.
Skolan segar på som vanligt, helt okej:) Och nu är det då helg, och jag ska just fara iväg med mamma till ytterby:) Så fint väder, så kameran kommer självklart med;)

:@

Alltså jag är lite sur på julia nu, och linnea med för den delen! Men om inte dom tänker blogga får väl jag göra det själv då! :@ Jullovet har gått både fort och segt, jag vet inte riktigt vad jag tycker om att skolan börjar snart heller.. bara 2 dagar kvar... Let´s dance suger:))))

Happy new year! ♥

Hello! Alltså det är mitt fel att det varit lösenord på bloggen dom senaste dagarna.. Men jag råkade förstöra lite(a) Det är alltid jag som gör fel;( jamen iaf, headern kanske inte riktigt passar för vädret och årstiden. Men jag tänkte att man kunde sprida lite värme i samhället! Och jag får fortsätta sprida värme tills jag fixat en bättre header, men det har vi ju lärt oss att kan ta ett bra tag!:)

RSS 2.0